Tellus Kaminen
Tellus Pannan

Kvalitet & Miljö

Tellus har pannor som klarar både ved eller pellets. De pannor som har minst miljöpåverkan och är mest kostnadseffektiva är våra vedpannor. Våra vedpannor har hög verkningsgrad och är både enkla att handha och har lång livslängd.

Vi erbjuder många olika produkter för uppvärmning av villa eller fastighet. Alla våra produkter hör till det absoluta toppskiktet på marknaden vad gäller kvalitet, effektivitet och miljövänlighet.

För att lagra värme från eldningen använder man ackumulatortankar. Med en väldimensionerad ackumulatortank behöver man bara elda en gång per dag och ändå ha varmt hemma och gott om varmvatten för hela dygnet. Vi erbjuder flera både isolerade och oisolerade ackumulatortankar.

Pelletsbrännare kan installeras i befintliga pannor eller tillsammans med en ny modern panna. I båda fallen kommer värmen bli betydligt billigare och miljövänligare än med en gammal oljebrännare.

För att få både värme och extra mysfaktor hemma kan man installera en kamin. Vi har både pelletskamin och braskamin i flera olika utföranden och design.